Dette er tekstversionen af Socialrådgiver
Klik her for at komme til den grafiske version af Socialrådgiver

Forside - Læs op - Sitemap


Socialrådgiver


Sygehus Lillebælt har socialrådgivere tilknyttet Onkologisk Afdeling, Smertecenteret i Middelfart, Familieambulatoriet ved Kolding Sygehus og Børne- og Ungeafdelingen samme sted.


Mange kræftpatienter er gennem længere tid i behandling og kan i forløbet få brug for hjælp og rådgivning fra en socialrådgiver. Derfor har Sygehus Lillebælt to socialrådgivere ansat i Onkologisk Afdeling på Vejle Sygehus. De kan hjælpe patienter og pårørende med at søge om sygedagpenge, rådgive om dialog med pensionsselskaber om kritisk sygdom, førtidspensionsbeviser, afvikling af virksomhed, børnetestamenter, testamenter osv. Alt sammen knyttet til kræftsygdommen.

I denne folder kan du læse mere om socialrådgiverne ved Onkologisk Afdeling.

På Smertecentret ved Rygcenter Syddanmark i Middelfart arbejder en socialrådgiver som en del af det behandlende team, på Børne- og Ungeafdelingen på Kolding Sygehus hjælper socialrådgiveren bl.a. med kontakten til det kommunale system og støtter sårbare familier, og i Familieambulatoriet ved Kolding Sygehus kan gravide og familier med særligt behov få ekstra vejledning og omsorg fra blandt andet en socialrådgiver.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk